jueves, 29 de diciembre de 2011

Amb una vegada no n'hi ha prou

Vine a donar sang

Dosrius
Diumenge 8 de gener de 10 a 14h.
Bus a Glorieta Catalunya

Una vegada més l'Ajuntament no informa a la seva web

Xerrada de portes obertes sobre Alimentació equilibrada

Dirigida a majors de 18 anys
Presentada per Amparo Arias, Assessora Dietètica Naturhouse, Màster en Nutrició i Salut, Tecnòloga en Aliments i Tècnica Superior en Dietètica

Lloc: Local Social de Can Massuet (part superior del Bar Les Piscines)
Data: Dissabte 28 gener 2012 a les 11 h.
Organitza: Associació de Veïns de Can Massuet i Naturhouse


martes, 27 de diciembre de 2011

El parc, deixa'l net

Un tríptic demana als usuaris que no embrutin els parcs

L'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona ha editat 15.000 exemplars d'un díptic informatiu sota el nom 'El parc, deixa'l net' amb l'objectiu que els usuaris de la Xarxa de Parcs Naturals no llencin les deixalles que generin a qualsevol lloc i se les emportin a casa. La distribució del fulletó es farà a través dels informadors dels parcs i dels punts i oficines d'informació.
El díptic recull un seguit de recomanacions generals com ara que els usuaris dels parcs s'emportin la brossa a casa o bé que la llencin als punts de recollida dels municipis del parc. També es recomana separar les deixalles orgàniques de les inorgàniques, i llençar-les als contenidors adequats.

Es tracta que els usuaris dels parcs entenguin que la retirada de la brossa dels espais naturals és complicada i costosa, tant per la dispersió geogràfica dels contenidors com per l'accés del servei de recollida. Per això, també s'han reduït els punts de recollida en aquests espais naturals, que s'han situat als accessos principals i a les zones d'aparcament.

La iniciativa pretén ser una bona pràctica ambiental per tal de mantenir l'equilibri entre la preservació del parc i l'ús públic del patrimoni natural.

Font de la informació: Diputació Barcelona Xarxa de Parcs Naturals

Veure Tríptic

Recordatori: Sopar de Cap d'Any

Data límit per fer la reserva el 28 de desembre
 

Més informació

miércoles, 21 de diciembre de 2011

Triatló etern

A causa de l'èxit que va tenir el dia 17 l'Ajuntament ha considerat que ho fem cada dia fins al 17 de desembre de 2012.

martes, 20 de diciembre de 2011

Ja tenim el menú per al sopar de Cap d'Any

Bar Les Piscines Can Massuet del Far

Primers Plats
Surtits de Pates amb virutes d'ibèric i salmó
o
Surtits de formatges amb virutes d'ibèric i salmó

Segons plats
Fricandó amb Bolets
o
Suquet de Rap amb gambes i musclos

Postre
Beguda, café, raïm de cap d'any i cava
bossa cotillon

Preu: 38€

Important! També hi haurà un menú infantil encara per determinar.
Data limit per fer la reserva fins el dia 28 de desembre

Recordar-vos que després tindrem ball (discomòbil) amb música per a tots els gustos fins a les cinc de la matinada (obert a tothom). T'ho perdràs?

lunes, 19 de diciembre de 2011

De nou l'ajuntament no envia el butlletí amb la convocatòria del pròxim ple.

Aquí la teniu. Atents al punt 8.
Ordre del dia del ple Ordinari del proper dimecres 21 de desembre a les 19h
  1. Aprovació de l’acta de la sessió extraordinària de data 25/10/2011 (Num. 08/2011) i aprovació de l’acte de la sessió ordinària de data 27/10/2011 (Num. 09/2011)
  2. Despatx Oficial.
  3. Aprovació de la renovació de la xifra oficial de la població a 01/01/2011 resultant de la gestió del padró municipal d’habitants del 2010
  4. Aprovació inicial del document de permuta entre el be municipal “Cal Bordoi” i l’immoble ubicat al carrer mossèn cinto verdeguer 11-13.
  5. Designació de representant de l’Ajuntament de Dosrius davant l’associació “xarxa de ciutats i pobles cap a la societat”
  6. Designació de representants de l’Ajuntament de Dosrius a les comissions sectorials de la Federació de Municipis de Catalunya.
  7. Aprovació dels preus públics de cursos per adults
  8. Aprovació de la taxa per la utilització privada de dependències municipals i lloguer de material per part dels particulars.
  9. Modificació de la retribució assignada ala regidora Sra.CarolaCucabado i Jo.
  10. Pressupost municipal per l’exercici 2012.
  11. Moció que presenta el grup municipal de Convergència i Unió de Dosrius referent al mercat ambulant setmanal.
  12. Moció que presenta el grup municipal de Convergència i Unió de Dosrius referent a la creació de tres punts d’accés públic a la xarxa wifi.
  13. Moció que presenta el grup municipal de La PAC referent a la reducció del trànsit rodat pel C/ Marquès de Castelldosrius.
  14. Precs i preguntes


viernes, 16 de diciembre de 2011

Ja podeu descarregar el programa d'activitats per nadal

segons l'Ajuntament "Desgcaregar" (web oficial).  


Un dels actes més importants, el pessebre vivent no apareix al programa i òbviament tampoc s'anuncia en el rètol lluminós que paguem entre tots. Un altre deu per a cultura i promoció econòmica.

http://dosrius.cat/arxius/infooficial/propaganda%20nadal%2011-12.pdf

jueves, 15 de diciembre de 2011

Forta ventada

Les ratxes màximes de vent podran superar els 90 km/h a qualsevol punt, però sobretot als cims del Pirineu i als dos extrems del país
 
El Servei Meteorològic de Catalunya informa que durant divendres 16 hi haurà un aprofundiment de la depressió situada al nord de França i, a més, s’anirà desplaçant al llarg del dia cap al nord-est d’Europa. Amb aquesta situació, Catalunya es veurà afectada per un episodi de vent molt fort. A primeres hores del dia el vent bufarà de component oest entre moderat i fort amb cops molt forts, especialment en zones elevades. L’episodi tindrà el seu moment àlgid a la tarda i posteriorment girarà a component nord i començarà a afluixar, sobretot de cara a dissabte. Les ratxes màximes de vent superaran els 90 km/h especialment a la meitat sud de Catalunya, a les zones de muntanya i a l’Empordà. Als dos extrems del país les ratxes màximes podrien superar puntualment els 126 km/h.
 
A més, la previsió per divendres indica que hi haurà precipitacions d’intensitat feble que  s’iniciaran al Pirineu i Prepirineu occidental i durant la tarda s’estendran a la resta de la serralada. De manera més dispersa també afectaran altres punts del terç oest. La cota de neu baixarà ràpidament dels 2400 metres a migdia fins els 700 metres a la nit. Les quantitats acumulades seran poc abundants, tret del Pirineu més occidental on és possible que es puguin acumular més de 10 cm a cotes superiors als 900 metres. Dissabte les precipitacions quedaran restringides al vessant nord del Pirineu, on s’acabaran acumulant els gruixos més importants. Aquests gruixos de neu seran molt irregulars a causa del fort vent, i a més es podria produir el fenomen del torb. A banda, les temperatures davallaran moderadament al llarg del cap de setmana.
 
A causa d’aquesta predicció, el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès Avisos de Situació Meteorològica de Risc per vent i neu.
 
 
Per a més informació, www.meteo.cat.

miércoles, 7 de diciembre de 2011

I ens neguen un punt de llum ...

Com ja sabeu l'equip de govern ens va negar un punt de llum per poder dur a terme el "Bosc del Terror" al·legant motius de crisi. 
Aquesta imatge és d'avui a les 12 del migdia. Plaça de Can Massuet i tota l'Avinguda del Far amb tots els fanals encesos. 

Això si que és estalviar!!

lunes, 5 de diciembre de 2011

Partits independents busquen punts comuns

Argentona acollirà el proper 17 de desembre la primera trobada de partits independents i plataformes electorals del Maresme. Aquesta reunió, organitzada per Tots per Argentona i la Plataforma Alternativa Ciutadana de Dosrius, té l’objectiu de ser un punt d’encontre entre aquestes formacions polítiques de la comarca que estan governant, o bé que treballen des de l’oposició als seus respectius municipis.
Punts en comú
Segons avança l’organització, en aquesta trobada s’espera poder establir “punts en comú” que poden ajudar a desenvolupar la tasca política a formacions que “no tenen cap recolzament exterior”.
Formacions confirmades
Ara com ara, hi ha vuit formacions que han confirmat la seva assistència: Agrupació Electoral Gent d’Alella, Tots per Argentona, Gent x Cabrera, La Plataforma Alternativa Ciutadana de Dosrius, Junts per Sant Pol, Nou Sant Vicenç, Corporació Electoral Vilassarenca i Opció per Vilassar (ambdues de Vilassar de Dalt). L’organització ha destacat també que s’espera que en els propers dies puguin afegir-s’hi altres i ha avançat que hi assistirà Gent de Gramenet com a formació convidada.

Font: Diari Maresme