lunes, 28 de marzo de 2011

Jornada de portes obertes. Un nou espai per al municipi

EXPOSO:
Ahir diumenge 27 de març, va tenir lloc la jornada de portes obertes, en la remodelació del que abans era Covasa. Celebrem el disposar, per fi d'un espai adequat per dur a terme activitats, tallers, xerrades i altres a Can Massuet. Un espai reivindicat des de fa anys per l'AVV de Can Masuet de Far. Per fi ja el tenim !!.


SOL-LICITO:
Disposar del mateix els divendres a la tarda, així com dissabtes i diumenges tot el dia per poder dur a terme les nostres activitats i reunions i donar així contingut a aquest espai que des de sempre hem anhelat i reivindicat. Evidentment si hi hagués una altra activitat realitzada per una altra entitat o el propi Ajuntament, entendríem que aquest dia no podem disposar d'aquest espai. Igual que ens reservem el fet de sol·licitar-lo en altres ocasions per a activitats puntuals.

AVV Can Massuet del Far

1 comentario:

  1. Celebro jo també la jornada de portes obertes, que no inaguració, això vol dir que no és encara operativa l'instal.lació. Per mi és una pena que no es faci una convocatoria oberta a tots-es les entitats i persones que han fet possible aquesta fita amb el su treball, insistència, proposta i día a día a Can Massuet. Al final, com sempre s'instrumentalitza amb interessos partidistes, amb la gent gran fàcils d'impresionar, quedan la resta com a actors secundaris, perquè això i d'aquesta manera sr. jo?

    Silvestre

    ResponderEliminar