miércoles, 18 de abril de 2012

Amb la que esta caient!

Doncs si, la borsa de treball de Dosrius deixa de buscar feina per als desocupats i s'ha d'ocupar la responsable a buscar feina  per a ella (tanca). Una abraçada Esther.
La gent, les persones, nosaltres, jo, ningú gairebé, ja no podem pagar la hipoteca. Us proposem que signeu en el següent enllaç.
 

http://www.quenotehipotequenlavida.org/
 
No cal que us diguem que la "cosa està molt fotuda". Un servei menys. Suposem que volen que ens anem fent a la idea que cada vegada tinguem menys i pagar més.

9 comentarios:

  1. Sugiero hacer la campaña de recogide firmas presenciales y divulgarlo por todo el pueblo hacen falta 500 mil firmas hasta el mes de Octubre y pedir una ley hipotecaria actualizada y ajustada a la realidad.

    Silvestre Moreno

    ResponderEliminar
  2. Debido a los rumores del posible cierre de la bolsa de trabajo de Dosrius, y teniendo en cuenta la labor social que "ésta" viene haciendo desde hace años, con el consiguiente resultado positivo que nos ha hecho a los vecinos de Dosrius, exigimos que no nos priven de lo único que mantiene nuestra esperanza que es el encontrar trabajo en condiciones dignas.
    Apoyo a Esther para que continúe en su puesto de trabajo

    ResponderEliminar
  3. Una gran labor la de Esther,lamento muchisimo este cierre y espero que tenga muchisima suerte,se ha ganado la estima de la ciudadanía de Dosrius.

    ResponderEliminar
  4. Això és una de les conseqüències de les retallades del Govern de Rajoy, en concret de 1.557 milions d'euros en polítiques actives d'ocupació per "ineficaces". La majoria de les borses de treball dels ajuntaments, sobretot dels petis, s'alimentaven d'aquests diners. Us aconsello aquest enllaç.

    http://www.kaosenlared.net/component/k2/item/13548-los-recortes-en-las-pol%C3%ADticas-activas-de-empleo%C2%BFalguien-teme-al-parado?.html

    Ja sabem que aquest Ajuntament té per costum viure de subvencions; els recursos propis només els gasten per pagar sous. Si es tanca l'aixeta, ells tanquen el servei que no ha estat res. Per ells no és una prioritat. (les tenen?)
    Com no han tingut mai veritable vocació de fer Política, mai han respós a un programa de prioritats, només al que poden "pescar" en el programa de subvencions després de vendre fum a la ciutadania. No crec que ara, precisament, amb la crisi que patim, s'il·luminin.

    Victòria

    ResponderEliminar
  5. Vergonyosa la intenció de l´Ajuntament de Dosrius de tancar la Borsa de Treball que tant bon rendiment ha donat durant aquests anys. Com es pot plantejar el tancament d´un servei d´aquesta naturalesa amb la que està caient?

    Xavi

    ResponderEliminar
  6. Ens hem tornat boijos????
    Què és això de plantejar-se tancar la borsa de treball de l'ajuntament de Dosrius? Qui ha pres aquesta decissió tan irresponsable???

    Moltes gràcies Esther perque em vas ajudar a trobar feina en aquells moments tan difícils que atravessava.

    Anna

    ResponderEliminar
  7. ¡¡¡ Lo que nos faltaba !!! Una de las pocas posibilidades que tienen los ciudadanos de encontrar un puesto de trabajo e intentar no venirse abajo y... ¡¡¡ TOOOMAAA !!! En todo los dientes

    No sé dónde vamos a parar señores...

    Toni

    ResponderEliminar
  8. Pa qué sirve la bolsa si ellos y los suyos ya estan bien colocaos, se cierra y punto.

    ResponderEliminar