domingo, 29 de diciembre de 2013

Concert La Porta dels Somnis




Ahir vam poder gaudir d’un concert magnífic, magnífic pel grup que va participar per fer-nos gaudir d’una hora ¼ de bona música, música càlida, propera, amb sentiments, sons i lletres que arriben al cor, que et envolta i no pots deixar de emocionar-te. Parlem, si, de La Porta dels Somnis, Jaume i Uri, els germans Saltors, que acompanyen magistralment amb les seves guitarres acústiques a la immensa veu de la Virginia Martínez.



A las 21:00 h després de diferents problemes de salut de la Virginia Martinez es va poder iniciar el concert, a la sala unes 70 persones que de manera col·lectiva vàrem seguir diferents passatges de les cançons més punyents del grup.


Al inici del concert els organitzadors vàrem fer unes paraules per transmetre el objectiu de cadascunes de les entitats, , l’ Associació de Veïns de Can Massuet, Ateneu Cultural i Social Espai Solidari 2 rius, el Banc del temps i la Creu Roja d’Argentona, Òrrius i Dosrius, amb la col·laboració fonamental de mossèn Jaume Abril que ha facilitat l’espai idíl·lic de l’església de Sant Iscle i Sta. Victoria. Un espai que tant els musics com el públic va ressaltar com a excepcional, que va poder crear un ambient de simbiosi  entre tots dos.


 

L’Associació de Veins a fet un esforç econòmic i de mitjans per a poder facilitar un acte com aquest per a poder fer un recapte d’aliments bàsics, s’ha compartit amb l’Ateneu les despeses, les il·lusions i el objectiu que volem sigui extensiu a tots els associats i veïns.



Hores d’ara el total dels bons recollits pujant quasi als 300€ que aniran íntegrament a la compra del pack bàsic d’aliments que Creu Roja facilitat a les famílies. Fins al final de setmana es podem seguir adquirint aquest bons donatiu de 3€.


Us donen les gràcies a tots, als socis i als veïns que veu assistir i als que no podem fer les seves aportacions per les compres dels aliments..

1 comentario:

  1. Realment preciós, ple de colorisme a les lletres i la veu magnífica de la cantant, les guitarres genials i tot això en un espai ideal. Gràcies a aquelles persones que van respondre amb la seva assistència i especialment Silvestre Del Alamo, artífex d'aquest concert solidari, gràcies de part de la Junta de l'AVV. de Can Massuet. Encarna De La Rosa.

    ResponderEliminar