lunes, 26 de mayo de 2014

MANIFESTACIÓ “PROU! La sanitat pública és nostra”

Us convoquem el proper dissabte 31 de maig de 2014 a les 18.00h a Plaça Espanya (Parc central vell) a la manifestació en defensa de la sanitat pública i en contra dels actuals intents de privatització d’aquesta.
Si ens roben en sanitat ens retallen la salut i per tant, ens retallen la vida.
En aquesta lluita ens hi va la vida, som majoria i juntes podem!
Des de la AVV . de veïns de Can Massuet , insistim en la necessitat de defensar la Sanitat Pública , gratuïta i de qualitat , com un bé patrimonial social , davant les retallades il · limitats de l'actual govern de l'estat i de la Generalitat , exempts de sensibilitat necessària cap a les múltiples situacions d'indefensió sanitària , que excluiye milers de persones sense recursos , que a més alenteix i rebaixa a mínims històrics la qualitat i serveis de la sanitat pública espanyola , posant en perill la continuïtat d'aquesta com un eix sustentador der una societat justa de cara a la atenciónde les necessitats bàsiques de la ciutadania , que han aconseguit a través d'un llarg i dur camí de reivindicació i lluita popular.Emplazamos a la població de Dosrius , a que s'uneixi i assisteixi massivament a aquesta convocatòria de manifestació , per al dissabte 31 de maig de 2014 a les 18.00ha Plaça Espanya . La nostra presència és nesesaria.Lucha per la sanitat pública de qualitat i gratuïta , demà pot ser un bé irrecuperable .
! PROU RETALLADES !

http://enshivalavida.wordpress.com/

cartell coordi sanitat abril14 XARXA

martes, 13 de mayo de 2014

Actividad que parte de una obra musical inédita


Desde la Avv. de Can Massuet deseamos la mejor suerte y le damos la felicitación merecida al autor del disco, en el que se basa los temas de chillout, que se podrán escuchar en el recinto del Bar del Recinto Deportivo de la Zona de Can Massuet