viernes, 28 de octubre de 2011

Es manté l'alerta meteorològica fins a les 20.00h

El servei de meteorologia del Consell Comarcal del Maresme ha avisat aquesta matinada als servei de protecció civil municipals que el perill de pluges intenses i localment fortes es manté fins a les 20.00h d'avui, divendres 28 d'octubre. Davant d'aquesta situació d'alerta es demana màxima precaució.

jueves, 27 de octubre de 2011

ALERTA METEOROLÒGICA al Maresme per pluges

El servei de meteorologia del Consell Comarcal ha activat l'alerta al Maresme davant la previsió de precipitacions que, localment, podn ser intenses i abundants. Aquesta situació es produirà entre les 06.00h i les 24.00h de dijous 27 d'octubre.
Aquest serà el segon episodi de pluges fortes que viurà la comarca en pocs dies. El passat dilluns, 24 d'octubre, es van registrar els següents quantitats d'aigua en 24h:
  • Palafolls: 160
  • Malgrat: 132
  • Arenys de Munt: 89
  • Dosrius: 60
  • Cabrils: 57
  • Villassar de Mar: 52
  • Montnegre: 51
  • El Masnou: 44

miércoles, 26 de octubre de 2011

LA CREATIVITAT ÉS ALGO QUE TOTS EN TENIM DINTRE, OBRE- LI LA FINESTRA I DÓNA-LI PROTAGONISME


Hola, sóc Luz del Mar. Em poso en contacte amb tu per comunicar-te que després de molts contratemps per fi disposo del lloc per a realitzar tallers creatius i compartir amb tu bons moments. Creant, reciclant, transformant  i en definitiva  experimentant  junts  amb les matèries, amb la finalitat de mantenir viva la creativitat que tots tenim.

Vull que sàpigues que comptes amb un taller gratuït perquè provis i si t'agrada la meva formula t'apuntis.
Després de recollir totes les sol·licituds per a realitzar aquest taller de prova, centrarem en funció de la inquietud  majoritària,  quin serà el material i el tema a treballar en aquest taller. (un taller gratuït per a nens i un altre per a adults.)

 Apunta't / apuntali les places per al taller gratuït, són limitades i es duran a terme un dissabte al matí

 Si la idea et sedueix, ja saps, truca’m  i diguem  que et ve de gust provar i ho concretem.

 A més dels tallers en breu també  tindràs  a disposició xerrades, col·loquis, conferències. Un sense fi d'idees que et resultés  interessants.
Tallers creatius disponibles des dels 10 anys d'edat.


A més, si ets soci  de l'Associació de veïns de Can Massuet, et pot interessar saber que  subvenciona a tots els socis que realitzin els tallers amb 5 € mensuals.

¡¡¡¡No està gens malament!! I si encara no ho ets, fes-te soci per que val la pena i surt a compte.


 Baixa't el formulari d'inscripció aquí 

T'atreviràs?. Vine al bosc del Terror

Diumenge 30 d'octubre de 20:00 a 22:00 h.
Dilluns 31 d'octubre de 21:30 a 23:00 h.
Entrada Gratuïta

Bosc de la Piscina de Can Massuet
i després (el dilluns 31) Festa de Halloween al Bar Les Piscines. Vine disfressat terroríficament i tindràs un obsequi.

Organitza: AVV de Can Massuet - La Colla del Pilón - Bar Les Piscines

lunes, 24 de octubre de 2011

Alerta meteorològica per precipitacions abundants

Meteomar, el servei de meteorologia del Consell Comarcal, ha informat que el Maresme es troba en alerta per precipitacions que poden ser abundants i localment de forta intensitat. Aquesta alerta és vàlida fins les 24 hores del dilluns 24 d'octubre.
Es demana a la població que extremi les mesures de precaució davant la possibilitat de rierades.
Més informació al web: www.ccmaresme.cat, i als butlletins informatius de les emissores de ràdio locals de la comarca.
 
Font: Consell Comarcal del Maresme

jueves, 20 de octubre de 2011

Igual que aquí

L´Associació de Veïns de Mas Móra estrenarà dissabte el nou local social de la urbanització.

Amb l’estrena del nou local, situat a les instal·lacions de la piscina de Mas Móra, s’obre un nou espai de trobada per als veïns de la urbanització on podran realitzar-hi activitats formatives i de lleure que s’organitzin des de la pròpia entitat veïnal o des de l’Ajuntament.
El local compta amb una sala polivalent per a activitats, un despatx per a reunions i una zona per a manualitats, a banda d’un magatzem i els serveis.

A la construcció del nou local, finançat pel programa PUOSC de la Generalitat de Catalunya, s’hi sumen diverses actuacions de millora de l’entorn de les instal•lacions esportives de Mas Móra com ara l’arranjament de l’accés, la delimitació de la piscina amb una nova tanca de seguretat o l’enjardinament de la zona.

La inauguració del local tindrà lloc dissabte, dia 22,  a la una del migdia. A partir de les dues començaran les activitats organitzades per l’Associació de Veïns, com una botifarrada (preu del tiquet 5€) i  activitats durant la tarda com l’actuació de Miquelet Pallasso, una exhibició de country, ball salsa, judo, flamenç i ioga, entre d’altres.

Font: Ajuntament de Tordera

miércoles, 19 de octubre de 2011

ALERTA METEOROLÒGICA per tempestes

El servei de meteorologia del Consell Comarcal del Maresme ha activat l'alerta davant la previsió de tempestes que, localment, poden ser d'intensitat forta. Aquesta situació es perllongarà fins a les 08.00h del dijous 20 d'octubre.

Font: Consell Comarcal del Maresme

Per cert, aquesta informació no hauria de proporcionar-la l'Ajuntament?

martes, 18 de octubre de 2011

Projecte per la instal·lació de pistes de pàdel a la zona esportiva de Can Massuet. 211.338,19 €

   EXPOSO:


Atès que està a disposició pública el "Projecte per la instal·lació de pistes de pàdel a la zona esportiva de Can Massuet amb un cost de 211.338,19 €".
L'Associació de Veïns de Can Massuet, presenta al · legacions pels següents motius:

S'ha reitirat per part de l'equip de govern i en nombroses ocasions que el "projecte estrella" de l'any 2011 seria la reforma de la piscina de Can Massuet. (veure últims números del Full editat per l'Ajuntament).

Es disposava ja de la partida pressupostària.

Des de la Associació de Veïns de Can Massuet es va dur a terme una enquesta i les pistes de pàdel no semblaven ser del grat majoritari. Veure enllaç:


https://sites.google.com/site/avvcanmassuet/Inst%C3%A0nciaenquesta01.pdf?attredirects=0&d=1

Manifestacions reivindicatives per part dels veïns. Veure enllaç:

http://avvcanmassuet.blogspot.com/2011/06/veins-denuncien-que-dosrius-no-tindra.html

Perquè els veïns no s'han pronunciat sol-licitant aquest tipus d'instal·lacions.

Perquè no s'ha consultat de manera participativa a cap de les entitats d'aquest nucli.

Perquè considerem que existeixen nombroses i més importants prioritats a Can Massuet (el parc infantil, sense anar més lluny o el camp de futbol de Dosrius per esmentar alguna d'elles).

Perquè no és de rebut que en temps de crisi s'inverteixi ern instal·lacions esportives reservades a una minoria elitista.

 

SOL·LICITO:

No es dugui a terme aquest projecte i que es reemprendri el de la pisicina que és el que els veïns volen i en el cas contrari, invertir en serveis socials destinats als veïns de Can Massuet i la resta del municipi

Dosrius,  18 d’octubre de 2011.

Associació de Veïns de Can Massuet del Far 

Veure Instància 

Per a tots aquells que vulguin presentar al · legacions, els deixem una plantilla en Word, perquè puguin emplenar-la i presentar-la a l'oficina del registre. Si no ho fem, ens diran que estàvem d'acord.

https://sites.google.com/site/avvcanmassuet/alegaciones_piscina.doc?attredirects=0&d=1

lunes, 17 de octubre de 2011

ALERTA Prohibit fer foc fins al 31 d'Octubre

A causa de les condicions atípiques de calor i manca de pluja, la Direcció General de Medi Natural i Biodiversitat de la Generalitat de Catalunya allarga la prohibició de fer foc fins a finals d'Octubre .
De manera excepcional, queda prohibit encendre cap tipus de foc, inclosa la utilització de fogons de gas, barbacoes de qualsevol mena o similar, en els terrenys forestals siguin o no poblats d'espècies arbòries i a la franja de 500 metres que els envolta de les comarques amb més risc d'incendi. També queda prohibit cremar rostolls, fer focs d'esbarjo, fer foc per a activitats relacionades amb l'apicultura, llençar coets, globus, focs d'artifici o altres artefactes que continguin foc, i la utilització de bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals.

Més informació a gencat.cat
Font: ADF Serra de Marina

viernes, 14 de octubre de 2011

Divendres, 14 d'octubre, 2011

10 del matí. Un dia abans de l'inici de la Fira del Bosc Medieval. Cartell lluminós de l'Ajuntament. No apareix cap informació. Felicitats a l'equip de promoció econòmica. Això sí, a la web apareixen dues fires.

martes, 11 de octubre de 2011

T'atreviràs?. Vine al bosc del Terror

Diumenge 30 d'octubre de 20:00 a 22:00 h.
Dilluns 31 d'octubre de 21:30 a 23:00 h.
Entrada Gratuïta

Bosc de la Piscina de Can Massuet
i després (el dilluns 31) Festa de Halloween al Bar Les Piscines

Organitza: AVV de Can Massuet - La Colla del Pilón - Bar Les Piscines

El CCM posa en marxa accions formatives i orientatives per ajudar les persones aturades a detectar les oportunitats laborals al Maresme

L'àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme durà a terme fins a finals d'any les accions: "Construeix el teu projecte professional i coneix les oportunitats laborals al Maresme", tot un seguit de sessions formatives adreçades a persones aturades que té com a objectiu ajudar-les a alinear les seves motivacions i objectius laborals amb les possibilitats reals que ofereix el mercat laboral.
La cerca de feina és cada vegada més complexa. L'entorn econòmic, polític, sociocultural, tecnològic i mediambiental ha obligat les empreses a adoptar nous comportaments, nous valors i noves formes d'organització i de gestió, tant des del punt de vista de la concepció general de l'empresa com dels recursos humans. En aquest darrer àmbit, la tendència general és gestionar el capital humà en clau de competències personals i professionals.
Amb aquest entorn, les persones que cerquen feina cal que tinguin en compte que ja no n'hi ha prou amb l'acreditació d'uns coneixements i una experència, sinó que cada vegada es valoren més les competències com a conjunt d'habilitats, actituds i aptituds.
Les sessions formatives emmarcades en el projecte "Construeix el teu projecte professional i coneix les oportunitats laborals al Maresme" vol orientar i assessorar les persones que cerquen feina a estar més preparades per afrontar els nous requeriments del mercat laboral.
Les persones interessades s'han d'adreçar a l'àrea de promoció econòmica del seu ajuntament que és qui es posarà en contacte amb el Consell Comarcal per tal de planificar les accions formatives que es duran a terme durant els mesos d'octubre, novembre i desembre. Amb posterioritat es programarà una nova sessió per a aquelles persones que vulguin aprofunfir en l'àmbit competencial i definir el seu projecte professional.
"Construeix el teu projecte professional i coneix les oportunitats laborals al Maresme" és una iniciativa del Consell Comarcal del Maresme que té el suport econòmic de la Diputació de Barcelona i a la qual s'hi han sumat els ajuntaments següents:
  • Alella
  • Arenys de Mar
  • Arenys de Munt
  • Argentona
  • Cabrera de Mar
  • Cabrils
  • Caldes d'Estrac
  • Calella
  • Canet de Mar
  • Dosrius
  • Malgrat de Mar
  • El Masnou
  • Montgat
  • Palafolls
  • Pineda de Mar
  • Premià de Dalt
  • Premià de Mar
  • Sant Andreu de Llavaneres
  • Sant Vicenç de Montalt
  • Santa Susanna
  • Teià
  • Tordera
  • Vilassar de Dalt
  • Vilassar de Mar
Font: Consell Comarcal del Maresme

viernes, 7 de octubre de 2011

El CCM vol promoure accions conjuntes en serveis socials per optimitzar els recursos municipals

26 regidors i regidores de serveis socials del Maresme han assistit a la reunió convocada pel Consell Comarcal per explicar els plans i projectes d'atenció a les persones que es duen a terme des de l'àrea de Benestar Social.
Aquesta ha estat la primera presa de contacte entre les regidories de Serveis Socials i la conselleria comarcal de Benestar Social després de la constitució dels nous ajuntaments. Els responsables polítics han compartit la seva preocupació per la situació actual i com està afectant als serveis socials. La consellera Neus Serra ha explicat que "cada vegada és més necessari cercar fòrmules i accions conjuntes que ens permetin optimitzar recursos".
En aquesta reunió s'han explicat als ajuntaments els projectes que s'estan realitzant des dels serveis comarcals de suport a l'atenció primària, EAIA, Pla territorial per la convivència, atenció a la dona, transport adaptat i salut pública. El CCM presta aquest serveis en els municipis de menys de 20.000 habitants.
Han assistit representants dels ajuntaments d'Alella. Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d'Estrac, Calella, Canet de Mar, Dosrius, Malgrat de Mar, Mataró, Montgat, Òrrius, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Santa Susanna, Teià, Tiana, Tordera, Vilassar de Dalt i  Vilassar de Mar.

Font: Consell Comarcal del Maresme

miércoles, 5 de octubre de 2011

1.066 nous aturats al Maresme durant el mes de setembre

La taxa d'atur comarcal és del 16,10%
observatori. Report d'atur
El Maresme no ha estat aliè a la tendència general del mes de setembre. La xifra de persones sense treball ha crescut en 1.066 i ha estat repartida entre tots els grups d'edat i ha afectat a tots els sectors econòmics, si bé han estat els serveis els que han acumulat un increment absolut més elevat. La taxa d'atur al Maresme és del 16,10% i hi ha dos municipis on se supera el 20%: Mataró i Pineda de Mar
Les dades ja s'esperaven, però no per això són menys preocupants. El Report d'Atur que elabora l'Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme constata que setembre ha estat un mes negatiu per a l'ocupació. A tota la comarca s'han registrat 1.066 nous aturats el que dóna una xifra total de persones que cerquen feina de 36.798.
Aquest creixement de l'atur ha afectat més a homes (+731) que a dones (+335) i s'ha repartit per tots els grups d'edat; si bé el col·lectiu d'entre 30 i 44 anys és el que registra un augment absolut més alt (+334). Analitzant les ocupacions, el col·lectiu on es concentra el 43,15% de l'augment és el de treballadores de restauració, personals i venedors.
La desocupació també ha afectat a tots els sectors econòmics, encara que en percentatges diferents. El que ha registrat més pèrdua de llocs de treball ha estat el sector serveis (875), seguit del col.lectiu SOA (sense ocupació anterior), la indústria, l'agricultura i la construcció.
Les dades per municipis
Segons es recull al Report d'atur, 7 municipis del Maresme són els únics on la xifra d'aturats ha disminuit lleugerament: Alella, Arenys de Munt, Cabrils, Montgat, Sant Cebrià de Vallalta, Teià i Vilassar de Mar.
A la resta, tret de Sant Iscle de Vallalta, Òrrius i Premià de Dalt que no han registrat cap variació respecte al mes d'agost, han tingut un creixement que oscil·la entre el 0,21% del Masnou i l'11,89% de Calella.
Mataró amb el 20,56% de taxa d'atur i Pineda de Mar amb el 20,21% són els municipis que tenen un percentatge de desocupació més elevat. També es mantenen per sobre de la mitjana comarcal: Tordera (18,71%), Premià de Mar (17,54%), Calella (16,64%) i  Palafolls (16,19%).

Font: Consell Comarcal del Maresme


martes, 4 de octubre de 2011

El Consell Comarcal cedeix l'ús de 45 motoserres i 9 desbrossadores als ajuntaments del Maresme

Els municipis del Maresme que el 2010 van dur a terme el projecte de neteja de boscos i zones arbrades d'una forma conjunta a través del Consell Comarcal es beneficiaran ara de l'ús del material que el CCM va adquirir per a realitzar aquestes tasques. En concret, el Consell ha cedit a aquests ajuntaments 45 motoserres i 9 desbrossadores. També se'n beneficiarà la Federació d'Associacions de Defensa Forestal (FADF).
El temporal de neu i vent que va afectar el Maresme el març de 2010 va provocar desperfectes en el 54% dels boscos de la comarca amb una valoració econòmica de danys de 35,68 milions d'euros. A més d'això, es va veure greument afectada la xarxa bàsica de prevenció d'incendis. La situació va permetre que els 19 municipis més afectats es poguessin acollir a les mesures urgents que va dictar la Generalitat per ajudar a recuperar camins i lleres i per netejar els boscos i zones arbrades més malmeses.
Els ajuts es van centrar en un pla d'ocupació que 15 municipis van tramitar conjuntament a través del Consell Comarcal a qui, a més, van delegar la contractació i la gestió dels treballs forestals que van dur a terme 180 operaris.
Una vegada realitzats els treballs, el Consell Comarcal ha decidit cedir als ajuntaments participants en el projecte i a les ADF's el material que va adquirir per realitzar els treballs forestals i que es troba en bon estat de funcionament (motoserres i besbrosadores).

Material cedit pel  Consell Comarcal del Maresme
Alella6 motoserres
Argentona2 motoserres
Cabrera de Mar2 motoserres
Cabrils2 motoserres
Calella1  motoserra
1 desbrossadora
Dosrius3 motoserres
Premià de Dalt5 motoserres
Santa Susanna1 motoserra
Sant Cebrià de Vallalta3 desbrossadores
Sant Iscle de Vallalta5 desbrossadores
2 motoserres
Teià2 motoserres
Tiana2 motoserres
Tordera3 motoserres
Vilassar de Dalt2 motoserres
Federació ADF's10 motoserres
TOTAL45 motoserres
9 desbrossadores

Font: Consell Comarcal del Maresme

lunes, 3 de octubre de 2011

Alcaldes i alcaldesses Tertulians ocasionals al Maneres de viure de COMRàdio

Atents als minuts 12:30, 15:30 i 28. No té desperdici. L'alcalde de Tots ens anomena "rucs" als que portem més de 9 anys a Dosrius i diu que han vingut persones de fora (els nouvinguts) a posar-nos al nostre lloc (diu que això és el que es pensaven), això si, ho diu amb tot el respecte. Jo em considero un ruc ja que porto 12 anys aquí, aviat serem de gla, després arribarà el de pota negra, encara que potser hem de fer un màster gratuït i pagat per l'Ajuntament, és clar.

PD: Al minut 22 es fa passar per un tal Joaquím perquè no diguem que ho ha dit ell.


Acta de la Assemblea General Ordinària del dia 25 setembre 2011

Asamblea General Ordinaria

25.09.2011


A las 11h. se inicia la Asamblea, en el local superior del Bar Las Piscinas, con la presencia de los siguientes miembros de la junta:


Jordi Cros
Miguel Angel Duque
Isidro Galiano
José Bolivar
Margarita Silvestre

Recordatorio de nuestra socia Sra. Adelaida Alsina,  que ha fallecido, siendo una de las socias más antigüas, de nuestra Asociación.

Aprobada lectura , del acta de la asamblea anterior..

Aprobada lectura  del resultado de cuentas del ejercicio, 2010-2011.

Balance de las actividades realizadas.

Salida a Mon Sant Benet.
Fiesta de Halowent
Actividad de los bolets.
Running
Castañada
Actividades de Navidad
Paje Reyes Magos
Fiesta de disfraces

La Calçotada, se anuló, por falta de ventas de tickets.
La Cursa del Corredor, se anuló.

Se consideró, al anular estas dos actividades y reinvertir y premiar a los socios, recuperando la Fiesta de la Merçé.

El balance de cuentas a día de hoy es.

CAIXA LAIETANA: 5.424, 72 EUROS
LA CAIXA:                4.352,34  EUROS
CAJA.                               68,43 EUROS

El que representa, un total de 9.845, 49 Euros

La fiesta de la Merçe aproximadamente, se estima el valor de 2.000 Euros, a 15 de Septiembre hay devoluciones de 15 cuotas.


El Sr Corbalan, no le parece bien, la forma de la votación y emite un voto en contra.

El Sr. Jordi Cros, explica el porqué, de la manera de comunicarse, con los socios y a continuación, se pasa un power point, en el cual visualizan, todas las actividades de la asociación, tanto lúdicas como reinvindicativas, instancias al Ayuntamiento, presentadas sobre denuncias, también explicó como es el funcionamiento, de la administración, con el tema de las instancias, como ejemplo, tomó la Fiesta de la Merçe que no se recibió ningun permiso, cuando se solicitó 1 mes antes y el jueves anterior en persona y que en ningún momento recibió contestación.

Presentación del programa actividades para el año 2011-2012.

Se seguira la misma linea del año anterior.

El Sr. Miguel Angel Duque, expone, sobre el local de Covasa, que lo solicitamos, para nuestra entidad, para actividades o reuniones y nos dicen que no, se nos niega ese local una y otra vez, suponemos que quieren hacer un comedor social

Nosotros queriamos invertir con ordenadores para poder hacer clases de informática.

Nominación de Censores de Cuentas:

Se presentan el Sr. Jorge Reyes
                         Sr. Silvestre Moreno.

Cambio de Junta de la AVVCANMASSUET:

Explicación de las bajas de la Sra. Luz del Mar y el Sr Silvestre Moreno.

Se presentan, como nuevos miembros de la Junta, la Sra Loren Pacheco y su marido,  el Sr. Joaquin asi como el Sr. Rodolfo Alborear.

Se agradece, al Sr. Salvador Corbalan, regidor del núcleo de Can Massuet, por informar aspectos relacionados con Can Massuet.

Explicando que pasará con Can Massuet, próximamente, con el proyecto del PP y el PSC, haciendo mejor todo, diciendo que actualmente es núcleo urbano, haciendo la intervención de limpieza de poda de árboles, en la carretera que da acceso a Can Massuet, el escrito enviado a todo el núcleo urbano, de limpieza de aceras y setos y árboles, acción de desratización, por zonas y cloacas.
También limpieza, sector zona calles Tarragona, Lérida, etc, etc. Arreglos aceras.

El Sr. José, le pregunta sobre el tema del correo. Y el Sr. Corbalan le contesta, que como empresa se va a privatizar, pero que estan buscando una fórmula para poder repartir.
El Sr. Rodolfo se queja que le ponen cartas que no son suyas, el Sr. Corbalan le contesta, que ponga una queja en correos.
El Sr. Silvestre, le expone que le parece que es muy pobre, los temas sobre la gestón de calles, hay muchas cosas para arreglar, mobiliario urbano, postes, farolas, señalización, alumbrado y que el ayuntamiento, no lo arregla nunca. Se queja de que cuando llueve, se estropea el alumbrado.
Le pregunta si se presenta como partido o como ayuntamiento, le pregunta sobre el parque y que como ha sido posible el tema de la piscina, también el servicio de policía,  ordenación del tráfico y aceras.

El Sr. Corbalan le contesta, que los árboles que tocan el cableado, se tienen que podar y que los que están dentro de los terrenos, corresponde hacerlo a los vecinos.

Se están haciendo pruebas, para cubrir 3 puestos de policía.

Se aprobara en el presupuesto del 2012, el asfaltado de las calles como prioridad.

Sobre el tema del parque, hay un proyecto de hace 3 años.

Jorge Reyes, le responde que el ayuntamiento es el mismo y le pide que proyecto tienen, que lo enseñen.

El Sr. Corbalan, explica que la depuradora, ya funciona y que solo quedan dos tramos, pero que la semana, que viene, ya lo empezaran.

El Sr. Miguel Angel, le contesta, que no le venda la moto y que el alcalde esta imputado, con el tema del clavagueram.

El Sr. Miguel Angel le hace tres preguntas, el incumplimiento de bajarse el sueldo, sobre el transporte escolar y el acoso del ayuntamiento a la AVV.CANMASSUET y persecución política, sobre el presidente de la asociación.

La Sr. Josefa Cañete, expone un problema con un terreno que compro, sobre una denuncia del ayuntamiento, referente a tener que hacer los muros y le enviaron otra carta de embargo.

El Sr. Jordi Cros invita al regidor de urbanismo, presente en la reunión, a que queden ellos para resolver el citado problema y éste hace un gesto de negación con la mano.

El Sr. Corbalan, la invita al ayuntamiento, para tratar su problema.

El Sr. Emiliano, agradece que el regidor venga a la reunión y el pide un buen funcionamiento, porque considera que Can Massuet, es como un grano en el culo, para la administración.

El Sr. Corbalan, le dice que su inquietud es la suya, pero que es un proyecto en 4 años.

El Sr. Isidro, le contesta que sigue prácticamente, el mismo equipo de gobierno y que siempre dicen lo mismo, el tema del parque, del alumbrado, tormentas, tema de correos, no existe el contacto con correos,  hay que acelerar este proceso, porque, cuando se privatice, será más difícil.
Le pregunta sobre el tema de la piscina de Can Massuet y sobre el motor para sacarlo, repararlo y utilizarlo en la piscina de Can Batlle.

El Sr. Corbalan, contesta, que la persona, que estaba en Can Batlle, no lo ha cuidado bien.

El Sr. José, que esta pagando un servicio, que no nos da correos.

La Sra. Marga Silvestre, le expone como a titulo de ruego, que no nos tomen más el pelo, sobre el local de Covasa, la piscina de Can Massuet, el tema de los autobuses, etc, etc, que esta harta de buenas palabras y los hechos nunca llegan.

El Sr. Corbalan, se compromete a cumplir todo.

El Sr. Lopez, le expone, sobre el tema de los cableados, que se tiene que podar y que hay sitios imposibles.
También pide planteamiento, sobre el tema deportivo (Club Social), juega a la petanca y dice que esta muy abandonado, dice que lo mejor sería, no cobrar nada a las personas que cojan el Club (Bar las Piscinas).

El Sr. Corbalan, sobre el tema de los árboles, le contesta que es un propiedad privada

El Sr. Antonio, se queja del cableado del tendido eléctrico, que no está en condiciones, es absoleto, farolas, encendiéndose y apagándose, continuamente.

El Sr. Corbalan, le contesta, que son de hace 40 años, se esta haciendo un sistema de trenzado.

El Sr. Miguel Angel, comenta sobre el tema de la luz, que si la policía que va haciendo, vigilancia, no puede avisar, ya que ellos van por la noche.

El Sr. Jorge Reyes, que habiliten un apartado para informar de este tipo de problemas en la  pagina web del Ayuntamiento.

El Sr. Jordi Cros, le contesta, que ya existe.

El Sr. Silvestre Moreno, se queja también del sistema de la luz y el bombeo del agua.


Y, sin más puntos a tratar, acaba la reunión a la 13:20 horas.